Kurssit/Koulutukset

 

LAJIKURSSEJA

Nosework-kursseja elokuussa

Järjestämme yhteistyössä Koirankodan kanssa Nosework-kursseja elokuussa. Tarjolla on alkeistaso ja jatkotason kurssi. Jokaiselle kurssille otetaan neljä koirakkoa. Jos ilmoittautumisia tulee paljon, pyritään järjestämään useampia saman tason kursseja.

Kurssipäivät ovat 18.8, 25.8, 1.9 ja 8.9 iltapäivisin Koirankodan hallilla Turun Pohjolassa (Inkilänkatu). Nosekurssit vetää Koirankodan Eva Rytkönen. Kurssi maksaa kääppänien jäsenille 50 e.

Ilmoittautuminen ohessa lomakkeella sunnuntai 18.3. alkaen

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScJ8SySwOS-N07gQmXMZwm311ueTdKl8DH62Fl10rjISLdrTw/viewform

—————————————

Rally-tokokursseja Littoisissa!

Heinäkuussa järjestetään kaksi rally-tokokurssia: alkeiskurssi ja kisoihin valmentava kurssi. MOLEMMAT TÄYNNÄ! 

 Kurssit ovat maanantaisin 16.-31.7. HUOM! Kurssit ovat poikkeuksellisesti Littoisissa Kultanummen kentällä, eivät siis Saramäessä!

 Alkeiskurssi (klo 18-19) on suunnattu aivan vasta-alkajille. Ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvita.

 Kisoihin tähtäävä ratakurssi (klo 19-20) on ensisijaisesti tarkoitettu kisauraansa aloittaville koirakoille. Kurssille tultaessa koiran täytyy osata suurin piirtein alokasluokan liikkeet, mutta täydellinen ei tarvitse vielä missään nimessä olla. Kurssilla viilataan liikkeet kisakuntoon ja harjoitellaan kisanomaista suoritusta.

 TSKK ry järjestää viralliset kisat 4.8. juuri Kultanummen kentällä,  joten kannattaa ilmoittautua mukaan sekä kurssille että kisaan (ilmoittautuminen kisaan alkaa TSKK:n jäsenille 2.7. klo 18:00, lisätiedot www.virkku.net )  ja korkata sitten kisaura tutussa paikassa!

 Molemmat kurssit kestävät 3 kertaa, maksavat 15e ja ovat Kultanummen kentällä Littoisissa (Vempeleenkatu 3). Molemmille kursseille otetaan 6 koirakkoa. Kouluttajana Sara Kaaja.

Ilmoittautuminen 25.5. klo 18:00 alkaen lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgCWRJEl54O5rzfgSa9q_VOC47-RJP6FPyA-rESw3kxx5q9g/viewform