Kurssit/Koulutukset

LAJIKURSSEJA

TSKK järjestää Anna Sydänheimon (koirakoulu Pawsiteam)

näyttelykoulutuksen 17.11. Annan koulutuksessa koiria koulutetaan positiivisesti vahvistamalla, koiran ehdoilla edeten. Koiria ei pakoteta, eli esimerkiksi hampaita ei katsota arastelevalta koiralta väkisin, vaan tehtävä pilkotaan osiksi ja koulutetaan kivaksi tempuksi.

Päivä alkaa luennolla, jossa käydään läpi perusasiat siitä, miten näyttelyissä ollaan ja mitä siellä tehdään. Sen jälkeen treenataan esiintymistä 4 koiran tasoryhmissä. Koulutukseen mahtuu 20 koirakkoa sekä muutamia kuuntelijoita. Ryhmiä on 5 eli jos on myöhemmissä ryhmissä, voi seurailla muiden treenejä tai hakea koiran välissä.

Koulutus maksaa 20€/koirakko ja 5€/kuuntelupaikka koko päiväksi.

Ilmoittautuminen 1.9. alkaen tokovastaava(a)gmail.com KOULUTUSPÄIVÄ TÄYNNÄ! 

————————————————-

Flyballin tutustumiskurssi 

 

TSKK ry. järjestää jäsenistölleen flyballin tutustumiskurssin loppuvuodesta. Kouluttajana toimii  All4Dogsin Hanna Hautamäki. 

Flyball on joukkuelaji,  jossa jokainen koira suorittaa vuorollaan esteradan, jonka lopussa on teline, josta koira saa painamalla pallon lentämään. Pallon kopattuaan koira palaa pallon kanssa esteiden kautta takaisin. Laji ei ole vielä Kennelliiton alainen, mutta kasvattanut suosiotaan pikkuhiljaa ja suomalainen flyballjoukkue Flying Finns edusti hienosti tänä kesänä järjestetyissä EM-kisoissa. Flying Finnsin taidonnäytteen voi katsoa tästä: https://youtu.be/Jx4JX7jGssY

Tutustumiskurssilla harjoitellaan flyball-suorituksen eri osa-alueita: esteitä, pallon laukaisua ja kiinniottoa ja pallon kanssa liikkumista.  Perustottelevaisuuden lisäksi koiralla ei tarvitse olla mitään pohjataitoja.

Kurssikertoja on 4 ja ne ovat tiistaisin 20.11-11.12. Ryhmiä muodostetaan kiinnostuneiden mukaan 2 tai 3, ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 17.30. Ryhmässä on 4 koirakkoa.

Tutustumiskurssi maksaa TSKK:n jäsenille 55e (norm. 65e). Kurssi pidetään Liedon Tuulissuolla lämpimässä hallissa osoitteessa Kolmikesäläntie 2c, 21420 Lieto.

Ilmoittautua voi heti oheisella lomakkeella: 

https://goo.gl/forms/IRi6j1iHnBHxOzii1

TILAA ON!

Tervetuloa kokeilemaan lajia!