Rallytoko

Rally-tokon lokakuu

Jäsenistön toivomuksesta ennen halliin siirtymistä ulkotreenejä jatketaan vielä lokakuussa.

Lauantaisin 6.10., 13.10. ja 20.10. on kaikille avointa ratatreeniä Saramäessä klo 13-14. Koulutusta on siis vain yksi tunti kerrallaan, ja sille ovat tervetulleita kaikentasoiset harrastajat.

27.10. On ensimmäinen hallikerta Tuijan koirakoulun tiloissa (Otto Korhosen katu 1). Treenit ovat klo 13-15, ensimmäisen tunnin teemana on takapäänkäyttö ja toisella tehdään ratatreeniä.  Hallikaudella treenimaksu on 3e/tunti (varaa tasaraha) tai 15e/hallikausi  (sis. 6 hallikertaa,  maksetaan yhdistyksen tilille etukäteen).

Sunnuntaina 28.10. kisataan alo-avo luokkien tuplakisat Raisiossa,  jäsenten ilmoittautuminen on avoinna, ilmoittaudu tskk.rallytoko@gmail.com . Lisätiedot www.virkku.net .

Tervetuloa rallattelemaan!

Lajivastaava: Sara Kaaja // tskk.rallytoko (at) gmail.com

Koulutuksiin ei saa tuoda sairasta tai juoksuista koiraa.

Muista myös:
– Ulkoiluta ja lämmittele koirasi (ja itsesi) hyvin ennen treenien alkua
– Koiran ei saa antaa ulkona merkata kylttejä tai esteitä, hallissa ei mitään. Hallin pihalle ei saa antaa koiran tehdä tarpeitaan, vaan on mentävä reilusti porttien ulkopuolelle. Kakat kerätään!
– Jätökset myös kentältä ja sen laidoilta on korjattava

Huom! Koulutukset ovat tarkoitettu vain Kääppänien jäsenille!

Ulkokoulutuksia ei pidetä ääriolosuhteissa; ukkonen, myrsky (21 m/s –>), rankkasade, kova helle (+25C), pakkanen (-12C). Mittarina käytetään lentokentän havaintoasemaa (Foreca). Kouluttaja päättää tuntia ennen pitääkö treenit (tämä ei kuitenkaan estä omatoimitreenejä) ja ilmoittaa siitä ainakin TSKK rally-toko – nimisessä Facebook-ryhmässä. ”