Rallytoko

Rallytokon loppuvuosi

Lokakuussa ollaan vielä ulkona. Tarjolla ratatreeniä sunnuntaisin klo 15-16. Tunti on kaikentasoisille.
Treenipäivät:
6.10.
13.10.
20.10.
(Ei treenejä 27.10. Kentällä järjestettävän petotestin vuoksi)
Marraskuun alusta siirrytään halliin. Treenit sunnuntaisin klo 14-16. Ensin teematunti,  sitten osaavampien ratatreeni. Teemat julkaistaan lähempänä.
Hallikaudella treenimaksu 3e/t tai 15e/koko syyskausi  (sis. 6 kertaa). Treenit Raision Koirakoululla (Vehnätie 9).
Syyskauden hallipäivät rally-tokon osalta:
3.11.
10.11.
17.11.
24.11.
1.12.
15.12.
(Ei treenejä 8.12. Messarin vuoksi)
Seuramestiksistä:
Seuramestaruuskilpailut järjestetään sunnuntaina 29.9. Saramäessä yhdistyksen kentällä. Kisa on klo 11 alkaen. Kisassa järjestetään kaikki luokat,  koirakko osallistuu siihen luokkaan jossa tällä hetkellä kisaa. Mikäli kisastartteja ei vielä ole, tulee ilmoittautua ALO-luokkaan. Kisa on jäsenistölle maksuton.
Arvostelu on virallisia kisoja löyhempää.  Mikäli koiraa palkataan, tulee siitä -10 pisteen vähennys (”samaan hintaan” voi sitten palkata niin paljon kuin haluaa). Jokainen kisaan osallistuja varautuu talkoilemaan jonkin toisen luokan aikana tarvittaessa.
Ilmoittautuminen torstaihin 26.9. mennessä lomakkeella .

Tervetuloa rallattelemaan!

Lajivastaava: Sara Kaaja // tskk.rallytoko (at) gmail.com

Kouluttajamme eivät ole ammattilaisia vaan seuramme jäseniä, jotka ohjaavat koulutuksia vapaaehtoistyönä. Koulutuksissa puuhastellaan koiran kanssa rennosti, touhutaan yhdessä ilman suurta tavoitteellisuutta.

Koulutuksiin ei saa tuoda sairasta tai juoksuista koiraa.

Muista myös:
– Ulkoiluta ja lämmittele koirasi (ja itsesi) hyvin ennen treenien alkua
– Koiran ei saa antaa ulkona merkata kylttejä tai esteitä, hallissa ei mitään. Hallin pihalle ei saa antaa koiran tehdä tarpeitaan, vaan on mentävä reilusti porttien ulkopuolelle. Kakat kerätään!
– Jätökset myös kentältä ja sen laidoilta on korjattava

Huom! Koulutukset ovat tarkoitettu vain Kääppänien jäsenille!

Ulkokoulutuksia ei pidetä ääriolosuhteissa; ukkonen, myrsky (21 m/s –>), rankkasade, kova helle (+25C), pakkanen (-12C). Mittarina käytetään lentokentän havaintoasemaa (Foreca). Kouluttaja päättää tuntia ennen pitääkö treenit (tämä ei kuitenkaan estä omatoimitreenejä) ja ilmoittaa siitä ainakin TSKK rally-toko – nimisessä Facebook-ryhmässä. ”