Rallytoko

Rally-tokon maaliskuu

Maaliskuun ajan treenataan vielä hallissa, Tuijan Koirakoulun tiloissa (Otto Korhosen katu 1). Hallimaksu 3e/tunti maksetaan käteisellä paikan päällä (varaa tasaraha). Treenit lauantaisin klo 13-15, ensimmäinen tunti on tuttuun tapaan yleensä teematunti, joka sopii kaikentasoisille koirakoille. Toinen tunti on aina ratatreeniä, joka on pääasiassa suunnattu hieman pidemmälle ehtineille. Mikäli molemmat tunnit ovat ratatreeniä, ensimmäisellä tunnilla tehdään alkeistasoista rataa.

Teematunnilla 16.3. treenataan kisoissa tarvittavaa pidempiaikaista suoritusta ilman välipalkkoja. Mikäli tulet tunnille,
ota mukaan pieni purkki. Purkin on oltava taskuun mahtuva ja siinä on oltava kansi. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan lelu, mikäli koira innostuu niistä.

Teemat:
2.3. Takapäänkäyttö, käännökset
9.3. Ratatreeni
16.3. ”Palkattomuus”, kisamainen ratasuoritus
23.3. Houkutus ja häiriö
30.3. Ratatreeni

Ulkokausi alkaa näillä näkymin viikolla 16. Treenipäivä on tiistai.

 


Tervetuloa rallattelemaan!

Lajivastaava: Sara Kaaja // tskk.rallytoko (at) gmail.com

Koulutuksiin ei saa tuoda sairasta tai juoksuista koiraa.

Muista myös:
– Ulkoiluta ja lämmittele koirasi (ja itsesi) hyvin ennen treenien alkua
– Koiran ei saa antaa ulkona merkata kylttejä tai esteitä, hallissa ei mitään. Hallin pihalle ei saa antaa koiran tehdä tarpeitaan, vaan on mentävä reilusti porttien ulkopuolelle. Kakat kerätään!
– Jätökset myös kentältä ja sen laidoilta on korjattava

Huom! Koulutukset ovat tarkoitettu vain Kääppänien jäsenille!

Ulkokoulutuksia ei pidetä ääriolosuhteissa; ukkonen, myrsky (21 m/s –>), rankkasade, kova helle (+25C), pakkanen (-12C). Mittarina käytetään lentokentän havaintoasemaa (Foreca). Kouluttaja päättää tuntia ennen pitääkö treenit (tämä ei kuitenkaan estä omatoimitreenejä) ja ilmoittaa siitä ainakin TSKK rally-toko – nimisessä Facebook-ryhmässä. ”