Rallytoko

RALLY-TOKON ALKUVUOSI

Vuoden ensimmäiset treenit ovat la 12.1. Klo 13-15. Ensimmäisellä tunnilla tehdään alkeistasoista ratatreeniä,  jolle ovat tervetulleita myös ne, joilla ei ole minkäänlaisia pohjataitoja lajista. Toinen tunti on kaikille soveltuva ratatreeni.

Treenit ovat Varissuon kupeessa Vetro Centerissä Tuijan Koirakoulun tiloissa osoitteessa Otto Korhosen katu 1. Kertamaksu 3 e (maksetaan käteisellä tunnin alussa, varaa tasaraha), koko kevätkausi 27e (maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille). Kertojen teemat ilmoitetaan aina lähempänä.

Kevään treenipäivät ja teemat:

12.1. alkeisratatreeni+ ratatreeni
2.2.
9.2.
16.2.
23.2.
2.3.
9.3.
16.3.
23.3.
30.3.

Tervetuloa rallattelemaan!

Lajivastaava: Sara Kaaja // tskk.rallytoko (at) gmail.com

Koulutuksiin ei saa tuoda sairasta tai juoksuista koiraa.

Muista myös:
– Ulkoiluta ja lämmittele koirasi (ja itsesi) hyvin ennen treenien alkua
– Koiran ei saa antaa ulkona merkata kylttejä tai esteitä, hallissa ei mitään. Hallin pihalle ei saa antaa koiran tehdä tarpeitaan, vaan on mentävä reilusti porttien ulkopuolelle. Kakat kerätään!
– Jätökset myös kentältä ja sen laidoilta on korjattava

Huom! Koulutukset ovat tarkoitettu vain Kääppänien jäsenille!

Ulkokoulutuksia ei pidetä ääriolosuhteissa; ukkonen, myrsky (21 m/s –>), rankkasade, kova helle (+25C), pakkanen (-12C). Mittarina käytetään lentokentän havaintoasemaa (Foreca). Kouluttaja päättää tuntia ennen pitääkö treenit (tämä ei kuitenkaan estä omatoimitreenejä) ja ilmoittaa siitä ainakin TSKK rally-toko – nimisessä Facebook-ryhmässä. ”