Rallytoko

 


 

Rally-tokotreenit hallikaudella 2020

Rally-tokotreenit pidetään hallikaudella Turun murren hallissa osoitteessa Kakontie 4, Lieto. Hallimaksu 3 e kerta, varaa tasaraha mukaan. Jokaisella kerralla ei välttämättä ole kouluttajaa, tällöin hallimaksu maksetaan ovien avaamisesta vastaavalle henkilölle.

Ensimmäinen tunti on tarkoitettu alokas-avoin luokan tasoisille koirille, ja toinen tunti kokeneemmille, (avo-)voi-mes tasoisille. Hallissa ei olla ulkokengillä, eli kannattaa ottaa villasukat tai sisäkengät mukaan. Lenkitä koira hyvin ennen treenejä pissavahinkojen välttämiseksi. Käytössämme on vain mattopohjainen puoli hallista, eli tekonurmi puolelle ei saa mennä!

Treenit sunnuntaisin 17.1.-4.4.2021 klo 15-17.

Hallikausi jatkuu joululomien jälkeen taas tammikuussa.


Tervetuloa rallattelemaan!

Lajivastaava: Tea Viinikainen // tskk.rallytoko (at) gmail.com

Kouluttajamme eivät ole ammattilaisia vaan seuramme jäseniä, jotka ohjaavat koulutuksia vapaaehtoistyönä. Koulutuksissa puuhastellaan koiran kanssa rennosti, touhutaan yhdessä ilman suurta tavoitteellisuutta.

Koulutuksiin ei saa tuoda sairasta tai juoksuista koiraa.

Muista myös:
– Ulkoiluta ja lämmittele koirasi (ja itsesi) hyvin ennen treenien alkua
– Koiran ei saa antaa ulkona merkata kylttejä tai esteitä, hallissa ei mitään. Hallin pihalle ei saa antaa koiran tehdä tarpeitaan, vaan on mentävä reilusti porttien ulkopuolelle. Kakat kerätään!
– Jätökset myös kentältä ja sen laidoilta on korjattava

Koulutuksia ei pidetä ääriolosuhteissa; ukonilma, myrsky (21 m/s –>), rankkasade, kova helle (+25C), pakkanen (-10C). omatoimitreenejä).

Tarkista tästä linkistä sääolosuhteet: Foreca

Mittarina käytetään Artukaisten mittaria, josta tilanne tarkistetaan pari tuntia ennen reenejä.

Huom! Koulutukset ovat tarkoitettu vain Kääppänien jäsenille!