Rallytoko

Rally-tokon maaliskuu ja tulevia juttuja

Rally-tokokoulutus jatkuu vielä maaliskuun ajan sisätiloissa, Tuijan Koirakoulun hallilla Littoisissa Varissuon kyljessä (Otto Korhosen katu 1). Ulkokausi alkaa huhtikuun aikana, viikonpäivä ja aloitus ilmoitetaan myöhemmin.

Treenit ovat vielä maaliskuussa lauantaisin klo 13-15. Ensimmäisellä tunnilla on tekniikkatunti,  jossa syvennytään tiettyjen tehtävien suorittamiseen. Mahdollisesti tunnin loppupuolella tehdään ratatreeniä. Toisella tunnilla on ohjattua ratatreeniä.

Kertojen teemat:

3.3. ”kukkaset”, täyskäännökset

10.3.  seisomistehtävät

17.3. alkeistunti uusille harrastajille + toisella tunnilla kisanomainen ratatreeni 

24.3.  vauhdinmuutokset & seuraaminen

Mikäli olet vasta-alkaja ja laji kiinnostaa, 17.3. on aloittelijoille suunnattu tunti,  jonne voi tulla ilman ennakkotietoja. Olet toki tervetullut muulloinkin,  mutta tällä tunnilla kouluttajalla on paremmin aikaa syventyä kanssasi perusasioihin. Lisäksi ulkokauden alkaessa pidetään jäsenistölle rally-tokon alkeiskurssi. Lisätiedot tästä myöhemmin.

Sunnuntaina 8.4. järjestetään jäsenistölle rally-tokon koulutuspäivä Raisiossa, kouluttajana Outi Vormisto. Lisätietoja Tapahtumia-sivulta.

Tervetuloa rallattelemaan!

Lajivastaava: Sara Kaaja // tskk.rallytoko (at) gmail.com

Koulutuksiin ei saa tuoda sairasta tai juoksuista koiraa.

Muista myös:
– Ulkoiluta ja lämmittele koirasi (ja itsesi) hyvin ennen treenien alkua
– Koiran ei saa antaa ulkona merkata kylttejä tai esteitä, hallissa ei mitään. Hallin pihalle ei saa antaa koiran tehdä tarpeitaan, vaan on mentävä reilusti porttien ulkopuolelle. Kakat kerätään!
– Jätökset myös kentältä ja sen laidoilta on korjattava

Huom! Koulutukset ovat tarkoitettu vain Kääppänien jäsenille!

Ulkokoulutuksia ei pidetä ääriolosuhteissa; ukkonen, myrsky (21 m/s –>), rankkasade, kova helle (+25C), pakkanen (-12C). Mittarina käytetään lentokentän havaintoasemaa (Foreca). Kouluttaja päättää tuntia ennen pitääkö treenit (tämä ei kuitenkaan estä omatoimitreenejä) ja ilmoittaa siitä ainakin TSKK rally-toko – nimisessä Facebook-ryhmässä. ”