Tapahtumia

 

Paula Speerin koulutuspäivä 

 TSKK ry. järjestää 15.9. Paula Speerin koulutuspäivän Piispanristillä. Päivä alkaa luennolla ja jatkuu neljällä eritasoisella koulutustunnilla. Päivä on klo 10-15.

 Paula Speer on koiranomi,  pitkän linjan kouluttaja ja hän on kouluttanut oman koiransa  rally-tokovalioksi. 

 Päivä kustantaa 20e/koirakko ja sisältää luennon, yhden tunnin koulutuksen neljän koirakon pienryhmässä ja kuuntelupaikan muille tunneille. Koulutuksen voi maksaa myös kouluttajakortilla.

 Ilmoittautuminen koirakkopaikalle tapahtuu 2.8. alkaen tällä lomakkeella: https://goo.gl/forms/3AjOm3jP25UbPUIW2

Pelkän kuuntelupaikan luennolle voi ostaa hintaan 10e, pelkälle luennolle ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen tskk.rallytoko(a)gmail.com .


Lokakuussa, 28.10. järjestetään viralliset rallytoko-kilpailut luokille ALO ja AVO. Kilpailut ovat Raisiossa osoitteessa Vehnätie 9 Raision koirakoulun hallilla. Tuomarina toimii Tiia Hämäläinen. Kisa on niin sanottu tuplakisa eli samalla koirakolla on mahdollisuus suorittaa kaksi starttia toisin kuin yleensä. Ilmoittautuminen TSKK ry:n jäsenille aukeaa 24.9. klo 18:00 osoitteeseen tskk.rallytoko(a)gmail.com, kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa 1.10. klo 18:00. Kisa maksaa seuran jäsenille 20e / startti, muille 25e/startti. Kisan lisätiedot löytyvät osoitteesta www.virkku.net . Tervetuloa kisaamaan Raisioon!